SEO (Zoekmachine Optimalisatie)

Wil jij zo hoog mogelijk in de zoekresultaten van Google
komen met jouw website?
Dan ondersteunen wij je graag door de Search Engine Optimization
van jouw website uit handen te nemen.

Wil jij zo hoog mogelijk in de zoekresultaten van Google komen met jouw website?

Dan ondersteunen wij je graag door de Search Engine Optimization
van jouw website uit handen te nemen.

SEO: Wat is het?

De afkorting SEO staat voor Search Engine Optimization, in het Nederlands ook wel zoekmachineoptimalisatie genoemd. Door te investeren in zoekmachineoptimalisatie, pas je jouw website op bepaalde onderdelen aan. Dit doe je niet voor niets, maar om je website hoger in de zoekresultaten van Google te krijgen.

Het gaat om eenvoudige aanpassingen, maar je moet wel precies weten wat er aangepast moet worden om goede resultaten te behalen. Door onze jarenlange ervaring in het vak, weten wij precies wat we moeten doen om jouw website hoger in de resultaten van zoekmachines te krijgen.

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Bij het verbeteren van je website met oog op zoekmachine optimalisatie, letten wij voornamelijk op de inhoud van je website. Door de content van je website samen aan te passen op basis van een uitgebreide zoekwoord analyse, kunnen we jouw website eenvoudig hoger in de zoekresultaten van Google brengen. Het gaat niet om grote aanpassingen, maar om eenvoudige veranderingen met mogelijk grote resultaten.

Bij het aanpassen van de content van je website, kijken we onder andere naar de meta teksten, de afbeeldingen, de titels, de urls en de algemene teksten op je website. Op basis van de uitvoerde zoekwoord analyse, stellen wij diverse verbeteringen voor. Ga je akkoord met deze verbeteringen, dan worden de aanpassingen direct doorgevoerd voor een hogere positie in de zoekresultaten van Google.

 • Website Optimalisatie
 • Ranking
 • Traffic Monitoring
 • Content
 • Social Network
 • Strategy
 • Keyword Search
 • Linkbuilding
 • Sitemap Optimization
 • Software Ontwikkeling
 • Webdesign
 • Feedback

Jouw website op de eerste pagina? Het kan!

Websites die op de eerste pagina van Google staan, krijgen automatisch meer bezoekers dan websites die op de tweede, derde, vierde of vijfde pagina van de zoekmachine getoond worden. Uit onderzoek is gebleken dat gemiddeld 80 procent van de bezoekers van een website via een zoekmachine naar de betreffende website zijn gekomen. Staat jouw website hoog in de zoekresultaten, dan betekent dit dat je hier flink van kunt profiteren.

Wij helpen je graag jouw website op de eerste pagina van Google te zetten door op de juiste manier aan de slag te gaan met SEO. Je hoeft zelf niets te doen, maar komt wel in de topresultaten van de populaire zoekmachine terecht.

Een gratis website & SEO scan

Ben jij benieuwd hoe jouw website of webwinkel op dit moment scoort? Laat dan een gratis website & SEO scan door ons uitvoeren en je komt er meteen achter.

Hoger in de zoekmachines?

Neem dan gerust contact met ons op om kennis te maken.

Neem contact met ons op

4 + 3 = ?

Locatie