Wij maken websites die op de eindgebruiker gericht zijn
voor een goed online resultaat.

  • Een website die gemakkelijk te beheren is
  • Een website die op alle devices werkt
  • Een website die volledig op de bezoekers inspeelt

Wij maken websites die op de eindgebruiker gericht zijn voor een goed online resultaat.

  • Een website die gemakkelijk te beheren is
  • Een website die op alle devices werkt
  • Een website die volledig op de bezoekers inspeelt

Online succes met jouw bedrijf? Wij helpen je graag

Onze websites zien er niet alleen goed uit, maar zitten ook goed in elkaar. Zo worden de websites volledig afgestemd op de bezoekers voor optimale conversie.

Gebruiksvriendelijk

De websites die wij bouwen zijn altijd gebruiksvriendelijk. Niet alleen voor de bezoekers van jouw website, maar ook zeker voor jou als beheerder.

Responsive

Onze websites worden niet alleen goed getoond op de computer en laptop, maar ook op de tablet en smartphone. Wij helpen je klanten op alle mogelijke devices te bedienen.

Hosting & onderhoud

Zet je website online op een veilige en stabiele omgeving en laat onze specialisten het onderhoud van jouw website regelen. Altijd online, altijd bereikbaar en altijd up-to-date.

Makkelijk te beheren

Een afbeelding aanpassen, een nieuwe tekst plaatsen of een pagina toevoegen? Bij ons heb je de touwtjes zelf in handen, want onze websites zijn altijd gemakkelijk te beheren.

Wordpress
Magento
Laravel
Yiiframework

WordPress website laten maken

Er zijn diverse manieren om een website te laten ontwikkelen. Zo kun je ervoor kiezen een website op maat te laten maken in uniek ontwikkelde software, maar kun je ook gebruik maken van bestaande software voor jouw website. Een software oplossing die veel gebruikt wordt voor het ontwikkelen van websites, is WordPress.

WordPress: een korte introductie

WordPress is de naam van een software oplossing die je gebruikt om een website te ontwikkelen, compleet te vullen en te beheren. Het wordt ook wel een Content Management Systeem of CMS genoemd, ofwel een systeem dat je gebruikt om jouw website van A tot Z te beheren. WordPress is het meest gebruikte CMS van de wereld en dit is niet voor niets, want het gebruik van WordPress brengt diverse voordelen met zich mee.

Een groot voordeel van WordPress als CMS, is het feit dat deze software erg gebruiksvriendelijk is. De software oplossing is zo ingedeeld en vormgegeven dat iedereen er gebruik van kan maken: ook als je niet veel ervaring hebt met het opzetten, vullen en beheren van websites. Door een WordPress website te laten maken, krijg je een gebruiksvriendelijke website die je altijd naar wens kunt aanpassen, verbeteren en beheren.

Samen komen we tot een beter product!

Een goed eindresultaat behalen we niet alleen, maar altijd samen met de klant. Door de klant direct in het ontwikkelingsproces te betrekken, komen we samen tot een beter en mooier product. Hoe we dat doen? Dat vertellen we hier…

Online Strategie

Creatie / Design

Ontwikkeling

Hosting / Onderhoud

Online Marketing

Nieuwsgierig geworden? Bekijk hier ons werk!

Hieronder zie je een overzicht van werk waar we trots op zijn.

Schippers Lifestyle Meubelen
fliesenxl

WordPress website laten maken door Mediafirst

Wij helpen ondernemers in diverse branches met WordPress website laten maken. Dit doen we niet alleen, maar altijd samen met jou als klant. Jij geeft aan wat voor website je precies wil laten ontwikkelen, aan welke eisen deze website moet voldoen en welke doelen je wil bereiken met je site en wij gaan aan de slag om jouw WordPress website te maken. Tijdens dit proces blijven we je steeds bij de ontwikkeling betrekken, zodat je ons gemakkelijk kunt sturen en uiteindelijk een eindresultaat krijgt waar jij blij mee bent. Dit resultaat is een mooie, professionele en gebruiksvriendelijke website, die je zelf eenvoudig kunt beheren.

Meer weten over WordPress website laten maken? Neem dan contact met ons op. Wil je een keer persoonlijk kennis maken met onze ontwikkelaars, dan kun je contact met ons opnemen om een afspraak in te plannen. Wij ontvangen je graag voor een kopje koffie en om samen de mogelijkheden van jouw WordPress website te bespreken.

Neem contact met ons op

2 + 4 = ?

Locatie