Wil jij zo hoog mogelijk in de zoekresultaten van Google
komen met jouw website?
Dan ondersteunen wij je graag door de Search Engine Optimization
van jouw website uit handen te nemen.

Wil jij zo hoog mogelijk in de zoekresultaten van Google komen met jouw website?

Dan ondersteunen wij je graag door de Search Engine Optimization
van jouw website uit handen te nemen.

Hoger in de zoekresultaten van Google met website optimalisatie

Staat je website hoger in de zoekresultaten van Google, dan is je site beter vindbaar. Dit betekent dat je meer bezoekers krijgt op jouw website, simpelweg omdat er meer mensen vanuit de zoekmachine naar jouw website worden gestuurd.

Je komt niet zomaar hoog in de zoekresultaten van Google. De zoekmachine bepaalt zelf welke websites hoog in de resultaten komen en hierbij kijkt de zoekmachine naar diverse onderdelen van de website. Denk hierbij aan de indeling van de website, maar ook aan de teksten van de website, het menu van de site en de gebruiksvriendelijkheid van de website. Door te investeren in website optimalisatie, kun je deze onderdelen verbeteren en word je beter beoordeeld door Google. Dit kan betekenen dat je van de vijfde pagina in Google naar de eerste pagina verhuist, zodat je beter vindbaar bent voor je doelgroep.

Een betere website met hogere positie

Door in website optimalisatie te investeren, wordt jouw website op diverse vlakken verbeterd. Denk hierbij aan de gebruiksvriendelijkheid van de site, maar ook aan het ontwerp, de navigatie van de website en ga zo maar door. Ook zorgt website optimalisatie ervoor dat je website hoger in de zoekresultaten van Google komt, simpelweg omdat de zoekmachine een goede website beter beoordeelt dan een website die nog aan verbetering toe is. Investeer je in website optimalisatie, dan profiteer je van beide voordelen.

Website optimalisatie door Mediafirst

Onze ontwikkelaars weten niet alleen aan welke eisen een gebruiksvriendelijke website moet voldoen, maar ook waar Google naar kijkt bij het beoordelen van een website. Laat je jouw website optimaliseren door onze ontwikkelaars, dan krijg je een site die gebruiksvriendelijker is en bovendien beter geïndexeerd wordt door Google. Dit betekent dat je website gemakkelijker in gebruik is, maar ook dat je website hoger in de zoekresultaten van Google komt.

Het uiteindelijke doel van website optimalisatie is het verhogen van de bezoekersaantallen van de website, om zo hogere omzetcijfers te behalen. Wij helpen je graag om dit doel te bereiken. Meer weten? Neem dan contact met ons op. Persoonlijk kennis maken met onze ontwikkelaars? Neem dan contact met ons op en we plannen een afspraak in.

Een gratis website & SEO scan

Ben jij benieuwd hoe jouw website of webwinkel op dit moment scoort? Laat dan een gratis website & SEO scan door ons uitvoeren en je komt er meteen achter.

Meer uit je website halen?

Heb je een vraag, een opmerking, een leuk idee of wil je gewoon een keer langskomen voor een lekker kopje koffie?
Neem dan gerust contact met ons op om kennis te maken.

Neem contact met ons op

Locatie