Wij maken websites die op de eindgebruiker gericht zijn
voor een goed online resultaat.

  • Een website die gemakkelijk te beheren is
  • Een website die op alle devices werkt
  • Een website die volledig op de bezoekers inspeelt

Wij maken websites die op de eindgebruiker gericht zijn voor een goed online resultaat.

  • Een website die gemakkelijk te beheren is
  • Een website die op alle devices werkt
  • Een website die volledig op de bezoekers inspeelt

Online succes met jouw bedrijf? Wij helpen je graag

Onze websites zien er niet alleen goed uit, maar zitten ook goed in elkaar. Zo worden de websites volledig afgestemd op de bezoekers voor optimale conversie.

Gebruiksvriendelijk

De websites die wij bouwen zijn altijd gebruiksvriendelijk. Niet alleen voor de bezoekers van jouw website, maar ook zeker voor jou als beheerder.

Responsive

Onze websites worden niet alleen goed getoond op de computer en laptop, maar ook op de tablet en smartphone. Wij helpen je klanten op alle mogelijke devices te bedienen.

Hosting & onderhoud

Zet je website online op een veilige en stabiele omgeving en laat onze specialisten het onderhoud van jouw website regelen. Altijd online, altijd bereikbaar en altijd up-to-date.

Makkelijk te beheren

Een afbeelding aanpassen, een nieuwe tekst plaatsen of een pagina toevoegen? Bij ons heb je de touwtjes zelf in handen, want onze websites zijn altijd gemakkelijk te beheren.

Wordpress
Magento
Laravel
Yiiframework

Inzicht in de kosten met een website offerte

Als je een website wil laten ontwikkelen, is het fijn om van tevoren te weten welke kosten je moet reserveren om jouw site te laten maken. De gemakkelijkste manier om erachter te komen wat jouw website ongeveer gaat kosten, is door een website offerte aan te vragen. In een website offerte zie je precies op welke kosten je kunt rekenen per onderdeel, zodat je niet voor verrassingen komt te staan als je website uiteindelijk opgeleverd wordt.

De voordelen van een website offerte

Er zijn enkele voordelen verbonden aan het opvragen van een website offerte. Het eerste voordeel van een offerte voor jouw website, is dat je met dit document meteen kunt zien hoeveel geld je moet reserveren om jouw website te laten maken. Je weet waar je aan toe bent en je kunt hier rekening mee houden in de toekomst. Zo kom je niet voor onaangename verrassingen te staan, maar kun je rekening houden met het kostenplaatje voor jouw website.

Een ander voordeel van het aanvragen van een website offerte, is dat je precies ziet wat bepaalde onderdelen van jouw website gaan kosten. Vind je de kosten van een specifiek onderdeel te hoog, dan kun je altijd nog beslissen om dit onderdeel te laten vallen en de kosten zo wat omlaag te krijgen. Later kun je er altijd nog voor kiezen om dit onderdeel voor je website alsnog te laten ontwikkelen, voor dezelfde kosten als de kosten in de offerte.

Kortom, een offerte website geeft je inzicht, duidelijkheid en transparantie over de kosten van een professionele website.

Samen komen we tot een beter product!

Een goed eindresultaat behalen we niet alleen, maar altijd samen met de klant. Door de klant direct in het ontwikkelingsproces te betrekken, komen we samen tot een beter en mooier product. Hoe we dat doen? Dat vertellen we hier…

Online Strategie

Creatie / Design

Ontwikkeling

Hosting / Onderhoud

Online Marketing

Nieuwsgierig geworden? Bekijk hier ons werk!

Hieronder zie je een overzicht van werk waar we trots op zijn.

Schippers Lifestyle Meubelen
fliesenxl

Een website offerte aanvragen bij Mediafirst

Wil jij een website laten ontwikkelen en ben je benieuwd welke kosten je moet reserveren voor jouw site? Vraag dan een offerte bij ons aan via de website en je komt er eenvoudig achter wat jouw site gaat kosten.

Ga je akkoord met de offerte, dan gaan we meteen aan de slag om jouw website te ontwikkelen. Dit doen we nooit alleen, maar altijd samen met jou. Door samen te werken, bereiken we het resultaat dat jij voor ogen hebt.

Neem contact met ons op

4 + 3 = ?

Locatie