Wij maken websites die op de eindgebruiker gericht zijn
voor een goed online resultaat.

  • Een website die gemakkelijk te beheren is
  • Een website die op alle devices werkt
  • Een website die volledig op de bezoekers inspeelt

Wij maken websites die op de eindgebruiker gericht zijn voor een goed online resultaat.

  • Een website die gemakkelijk te beheren is
  • Een website die op alle devices werkt
  • Een website die volledig op de bezoekers inspeelt

Online succes met jouw bedrijf? Wij helpen je graag

Onze websites zien er niet alleen goed uit, maar zitten ook goed in elkaar. Zo worden de websites volledig afgestemd op de bezoekers voor optimale conversie.

Gebruiksvriendelijk

De websites die wij bouwen zijn altijd gebruiksvriendelijk. Niet alleen voor de bezoekers van jouw website, maar ook zeker voor jou als beheerder.

Responsive

Onze websites worden niet alleen goed getoond op de computer en laptop, maar ook op de tablet en smartphone. Wij helpen je klanten op alle mogelijke devices te bedienen.

Hosting & onderhoud

Zet je website online op een veilige en stabiele omgeving en laat onze specialisten het onderhoud van jouw website regelen. Altijd online, altijd bereikbaar en altijd up-to-date.

Makkelijk te beheren

Een afbeelding aanpassen, een nieuwe tekst plaatsen of een pagina toevoegen? Bij ons heb je de touwtjes zelf in handen, want onze websites zijn altijd gemakkelijk te beheren.

Wordpress
Magento
Laravel
Yiiframework

Website laten ontwerpen: hier moet je aan denken

De eerste stap van het ontwikkelen van een website, is het ontwerpen van het design van de site. Het ontwerpen van het design van een website lijkt misschien eenvoudig, maar dit kan toch lastiger zijn dan je denkt. Waar je op moet letten als je het design van jouw website met onze ontwerpers gaat vormgeven, lees je in dit artikel.

De identiteit van jouw bedrijf

Het ontwerp van je website moet goed bij de identiteit van je bedrijf passen. Wil je voornamelijk uitstralen dat je jong, fris en innovatief bent, dan moet het design van jouw site deze waarden uitstralen. Vind je het belangrijk om professionaliteit en betrouwbaarheid uit stralen, dan ziet het design van je website er weer anders uit. Heb je al een huisstijl voor je bedrijf, dan moet je een website laten ontwerpen die bij deze huisstijl past.

De wensen en voorkeuren van je doelgroep

Het ontwerp van je website wordt niet alleen bepaald door de identiteit van jouw bedrijf, maar ook door de identiteit van je doelgroep. Bestaat jouw doelgroep uit tieners, dan ziet het ontwerp van je site er heel anders uit dan wanneer jouw doelgroep uit senioren bestaat. Probeer de wensen en voorkeuren van je belangrijke doelgroep te achterhalen en stem het ontwerp van je site hierop af. Een website die bij de doelgroep past, presteert altijd beter dan een website die alleen bij de organisatie past.

De gebruiksvriendelijkheid van de site

Een website moet altijd gebruiksvriendelijk zijn, wat betekent dat de website gemakkelijk te gebruiken is. Een gebruiksvriendelijke website heeft een duidelijk menu, een logische indeling en is overzichtelijk. Wat voor ontwerp je ook wil laten maken voor jouw website, dit ontwerp moet altijd gebruiksvriendelijk en dus duidelijk, logisch en overzichtelijk zijn.

Samen komen we tot een beter product!

Een goed eindresultaat behalen we niet alleen, maar altijd samen met de klant. Door de klant direct in het ontwikkelingsproces te betrekken, komen we samen tot een beter en mooier product. Hoe we dat doen? Dat vertellen we hier…

Online Strategie

Creatie / Design

Ontwikkeling

Hosting / Onderhoud

Online Marketing

Nieuwsgierig geworden? Bekijk hier ons werk!

Hieronder zie je een overzicht van werk waar we trots op zijn.

Schippers Lifestyle Meubelen
fliesenxl

Een website laten ontwerpen met Mediafirst

Wij ontwerpen websites die bij jouw bedrijfsidentiteit passen, bij de wensen en voorkeuren van je doelgroep aansluiten en die gebruiksvriendelijk zijn. Dit doen we niet alleen, maar in samenwerking met jou als ondernemer. Door samen te werken, kunnen we een goed resultaat bereiken. Meer weten over website laten ontwerpen? Neem dan contact met ons op.

Neem contact met ons op

1 + 3 = ?

Locatie