Wij maken websites die op de eindgebruiker gericht zijn
voor een goed online resultaat.

  • Een website die gemakkelijk te beheren is
  • Een website die op alle devices werkt
  • Een website die volledig op de bezoekers inspeelt

Wij maken websites die op de eindgebruiker gericht zijn voor een goed online resultaat.

  • Een website die gemakkelijk te beheren is
  • Een website die op alle devices werkt
  • Een website die volledig op de bezoekers inspeelt

Online succes met jouw bedrijf? Wij helpen je graag

Onze websites zien er niet alleen goed uit, maar zitten ook goed in elkaar. Zo worden de websites volledig afgestemd op de bezoekers voor optimale conversie.

Gebruiksvriendelijk

De websites die wij bouwen zijn altijd gebruiksvriendelijk. Niet alleen voor de bezoekers van jouw website, maar ook zeker voor jou als beheerder.

Responsive

Onze websites worden niet alleen goed getoond op de computer en laptop, maar ook op de tablet en smartphone. Wij helpen je klanten op alle mogelijke devices te bedienen.

Hosting & onderhoud

Zet je website online op een veilige en stabiele omgeving en laat onze specialisten het onderhoud van jouw website regelen. Altijd online, altijd bereikbaar en altijd up-to-date.

Makkelijk te beheren

Een afbeelding aanpassen, een nieuwe tekst plaatsen of een pagina toevoegen? Bij ons heb je de touwtjes zelf in handen, want onze websites zijn altijd gemakkelijk te beheren.

Wordpress
Magento
Laravel
Yiiframework

Website laten maken door Mediafirst

Alle websites die wij ontwikkelen, zijn volledig responsive. Een responsive website is een website die zich aanpast op basis van het apparaat waarmee de website bezocht wordt, zoals de mobiele telefoon. Bezoek je een responsive website met je computer, dan wordt het formaat van de website aangepast op het scherm van jouw pc. Bezoek je de website met een tablet, dan wordt het formaat verkleind en zie je de website op de juiste manier op dit apparaat. Kom je op de website met een smartphone, dan wordt het formaat nog kleiner. Zo is een responsive website gebruiksvriendelijk op ieder apparaat, zodat je iedere bezoeker van jouw website goed kunt bedienen.

Wij kunnen een website voor je ontwikkelen op basis van een bestaande huisstijl en/of een bestaand logo, maar we kunnen ook een compleet nieuwe website ontwikkelen. Kies je voor een compleet nieuwe website, dan maken we samen een huisstijl met logo en stemmen we jouw nieuwe website helemaal op dit ontwerp af.

Als je een website laat ontwikkelen door onze ontwikkelaars, krijg je altijd een site die je gemakkelijk zelf kunt beheren. Je bent dus niet van ons afhankelijk als je een aanpassing door wil voeren of als je je website uit wil breiden, maar je kunt dit eenvoudig zelf doen. Ook als je geen ervaring hebt met het beheren van websites, kun je aan de slag met ons beheersysteem. Omdat dit systeem zo eenvoudig en gebruiksvriendelijk is, kan iedereen er goed mee werken.

Samen komen we tot een beter product!

Een goed eindresultaat behalen we niet alleen, maar altijd samen met de klant. Door de klant direct in het ontwikkelingsproces te betrekken, komen we samen tot een beter en mooier product. Hoe we dat doen? Dat vertellen we hier…

Online Strategie

Creatie / Design

Ontwikkeling

Hosting / Onderhoud

Online Marketing

Nieuwsgierig geworden? Bekijk hier ons werk!

Hieronder zie je een overzicht van werk waar we trots op zijn.

Schippers Lifestyle Meubelen
fliesenxl

Kennismaken met Mediafirst? Kom langs!

Heb je een vraag, een opmerking, een leuk idee of wil je gewoon een keer langskomen om ons te ontmoeten?
Neem dan contact met ons op en we maken een afspraak om samen een kopje koffie te drinken.

Neem contact met ons op

2 + 4 = ?

Locatie