Je eigen online shop beginnen die hoog scoort
en hoge conversiepercentages haalt?

  • Een webshop die op alle devices werkt
  • Een webshop die gebruiksvriendelijk en gemakkelijk te beheren is
  • Een webshop die hoge omzetten haalt

Je eigen online shop beginnen die hoog scoort en hoge conversiepercentages haalt?

  • Een webshop die op alle devices werkt
  • Een webshop die gebruiksvriendelijk en gemakkelijk te beheren is
  • Een webshop die hoge omzetten haalt

Webwinkels die goed in elkaar zitten, voor goede online resultaten

Wij weten precies aan welke eisen een goede webwinkel moet voldoen. Onze webshops zijn overzichtelijk, gebruiksvriendelijk en werken bovendien op alle devices.

Gebruiksvriendelijk

De webwinkels die wij bouwen zijn altijd gebruiksvriendelijk. Niet alleen voor je bezoekers en klanten, maar ook voor jou als beheerder van de online shop.

Responsive

Wil je mensen met smartphones en tablets ook optimaal bedienen? Dan is dit zeker mogelijk, want onze online shops zijn altijd 100% responsive en dus geschikt voor alle devices.

Hosting & onderhoud

Wij nemen graag de webhosting en het periodieke onderhoud van jouw online shop uit handen. Zo staat je webwinkel altijd online, maar is de online shop ook altijd up-to-date.

Makkelijk te beheren

Even een nieuw product toevoegen of je webwinkel helemaal omgooien? Dit is zo geregeld, want onze online shops zijn gemakkelijk te beheren.

Wij werken met betrouwbare software en erkende keurmerken

Magento

Integratie webshops

Wij helpen je niet alleen een online shop op te zetten, maar doen er ook alles aan om deze webwinkel succesvol te maken.
Door meer traffic naar je webwinkel te genereren, haal je goede bedrijfsresultaten.

Online Betalen

Google Shopping

Vergelijk.nl

Klantenbeoordelingen

Beslist.nl

Marktplaats

ebay

Social Media

Ophalen en Bezorgen

Online betalen

Google Shopping

Vergelijk.nl

Klantenbeoordelingen

Beslist.nl

Marktplaats

Ebay

Social Media

Ophalen en Bezorgen

Een webshop die hoge omzetten haalt

Alle webwinkels die wij ontwikkelen, zijn volledig responsive. Dit betekent dat het formaat van de webwinkel aangepast wordt op basis van het apparaat dat door de consument gebruikt wordt om de online shop te openen. Bezoek je de webwinkel bijvoorbeeld op een mobiele telefoon, dan wordt het formaat van de website aangepast. Zo zijn alle onderdelen van de webwinkel goed te gebruiken, is de webwinkel gebruiksvriendelijk en heb je meer kans op bestellingen van mobiele bezoekers. Denk hierbij aan mensen die met de smartphone shoppen, maar ook aan bezoekers die de tablet gebruiken om online aankopen te doen. Door gebruiksvriendelijke webwinkels te ontwikkelen die op ieder apparaat gebruiksvriendelijk blijven, helpen wij je graag om sales te genereren voor je bedrijf.

Zo worden er meer aankopen gedaan en maak jij meer omzet met je online shop. Wij ontwikkelen webwinkels in Magento en WooCommerce. Beide systemen zijn gebruiksvriendelijk, veilig, kennen vele functionaliteiten en maken het mogelijk je webwinkel eenvoudig te beheren. Ook als je zelf een product toe wil voegen of een hele nieuwe pagina wil maken in je webwinkel, is dit met Magento en WooCommerce helemaal niet moeilijk. En heb je hulp nodig om Magento of WooCommerce voor het eerst te gebruiken om jouw webwinkel te beheren? Dan kunnen wij je altijd op weg helpen door je adviezen te geven en je vragen te beantwoorden.

Samen komen we tot een goed eindresultaat!

Wij zijn van mening dat een goed eindresultaat altijd bereikt wordt door de klant bij het ontwikkelingsproces te betrekken.
Door samen te werken, maken we een goede webwinkel voor jouw bedrijf.

Online Strategie

Creatie / Design

Ontwikkeling

Hosting / Onderhoud

Online Marketing

Nieuwsgierig geworden? Bekijk hier ons portfolio

Hieronder zie je een overzicht van webwinkels waar we trots op zijn.

Schippers Lifestyle Meubelen
fliesenxl

Een eigen online shop beginnen?

Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken.

Neem contact met ons op

3 + 0 = ?

Locatie