Je eigen online shop beginnen die hoog scoort
en hoge conversiepercentages haalt?

  • Een webshop die op alle devices werkt
  • Een webshop die gebruiksvriendelijk en gemakkelijk te beheren is
  • Een webshop die hoge omzetten haalt

Je eigen online shop beginnen die hoog scoort en hoge conversiepercentages haalt?

  • Een webshop die op alle devices werkt
  • Een webshop die gebruiksvriendelijk en gemakkelijk te beheren is
  • Een webshop die hoge omzetten haalt

Webwinkels die goed in elkaar zitten, voor goede online resultaten

Wij weten precies aan welke eisen een goede webwinkel moet voldoen. Onze webshops zijn overzichtelijk, gebruiksvriendelijk en werken bovendien op alle devices.

Gebruiksvriendelijk

De webwinkels die wij bouwen zijn altijd gebruiksvriendelijk. Niet alleen voor je bezoekers en klanten, maar ook voor jou als beheerder van de online shop.

Responsive

Wil je mensen met smartphones en tablets ook optimaal bedienen? Dan is dit zeker mogelijk, want onze online shops zijn altijd 100% responsive en dus geschikt voor alle devices.

Hosting & onderhoud

Wij nemen graag de webhosting en het periodieke onderhoud van jouw online shop uit handen. Zo staat je webwinkel altijd online, maar is de online shop ook altijd up-to-date.

Makkelijk te beheren

Even een nieuw product toevoegen of je webwinkel helemaal omgooien? Dit is zo geregeld, want onze online shops zijn gemakkelijk te beheren.

Wij werken met betrouwbare software en erkende keurmerken

Magento

Integratie webshops

Wij helpen je niet alleen een online shop op te zetten, maar doen er ook alles aan om deze webwinkel succesvol te maken.
Door meer traffic naar je webwinkel te genereren, haal je goede bedrijfsresultaten.

Online Betalen

Google Shopping

Vergelijk.nl

Klantenbeoordelingen

Beslist.nl

Marktplaats

ebay

Social Media

Ophalen en Bezorgen

Online betalen

Google Shopping

Vergelijk.nl

Klantenbeoordelingen

Beslist.nl

Marktplaats

Ebay

Social Media

Ophalen en Bezorgen

Webshop laten maken in vier stappen

Een webwinkel is een online shop die je gebruikt om producten te verkopen. Wil jij een eigen webwinkel starten om bepaalde producten te verkopen en ben je benieuwd hoe het proces van webshop laten maken in elkaar steekt? Lees dan meer over de vier stappen van webshop laten maken in dit artikel.

Stap 1: het samenstellen van een online strategie

Een online strategie laat je zien wat je precies moet doen om jouw bedrijfsdoelstellingen te bereiken. Omdat iedere ondernemers anders is, ziet iedere online strategie er weer anders uit. Wij maken de online strategie voor jouw bedrijf altijd met jou samen, zodat je een strategie krijgt die echt bij jou past. Pas als je helemaal achter de strategie staat, gaan we naar de volgende stap.

Stap 2: het ontwerpen van de webwinkel

Voor we een webwinkel kunnen ontwikkelen, moeten we eerst een ontwerp maken voor de online shop. Ook dit ontwerp maken we met jou samen, zodat alle elementen die jij in je webwinkel wil verwerken uiteindelijk ook echt in het ontwerp van je webwinkel komen. Ook denken we goed na over de gebruiksvriendelijkheid van jouw webwinkel, zodat je online shop overzichtelijk, duidelijk en gemakkelijk te gebruiken is.

Stap 3: het realiseren van je webwinkel

Ben je akkoord met het ontwerp voor jouw webwinkel, dan gaan we aan de slag met het daadwerkelijk ontwikkelen van de website. Gedurende dit proces laten we je regelmatig zien wat er precies is gebeurd met jouw webwinkel, zodat je tijdig kunt bijsturen als dit nodig is. Pas als je akkoord bent met de webwinkel die wij je hebben opgeleverd, is jouw online shop helemaal klaar.

Stap 4: hosting en onderhoud

De laatste stap van het ontwikkelen van een webwinkel bestaat uit het afsluiten van een hostingpakket om je website online te zetten. Wij bieden verschillende soorten hostingpakketten aan, zodat je altijd een pakket kunt vinden dat bij jou past. Ook worden er regelmatig onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd, zodat jouw website goed functioneert en up-to-date is. Door hosting en onderhoud weet je zeker dat jouw website altijd online staat, zodat je klanten altijd kunnen winkelen.

Samen komen we tot een goed eindresultaat!

Wij zijn van mening dat een goed eindresultaat altijd bereikt wordt door de klant bij het ontwikkelingsproces te betrekken.
Door samen te werken, maken we een goede webwinkel voor jouw bedrijf.

Online Strategie

Creatie / Design

Ontwikkeling

Hosting / Onderhoud

Online Marketing

Nieuwsgierig geworden? Bekijk hier ons portfolio

Hieronder zie je een overzicht van webwinkels waar we trots op zijn.

Schippers Lifestyle Meubelen
fliesenxl

Kennismaken met Mediafirst?

Heeft u een vraag, een leuk idee of wilt u gewoon een keer een kop koffie met ons drinken?
Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken.

Neem contact met ons op

5 + 2 = ?

Locatie