Je eigen online shop beginnen die hoog scoort
en hoge conversiepercentages haalt?

  • Een webshop die op alle devices werkt
  • Een webshop die gebruiksvriendelijk en gemakkelijk te beheren is
  • Een webshop die hoge omzetten haalt

Je eigen online shop beginnen die hoog scoort en hoge conversiepercentages haalt?

  • Een webshop die op alle devices werkt
  • Een webshop die gebruiksvriendelijk en gemakkelijk te beheren is
  • Een webshop die hoge omzetten haalt

Webwinkels die goed in elkaar zitten, voor goede online resultaten

Wij weten precies aan welke eisen een goede webwinkel moet voldoen. Onze webshops zijn overzichtelijk, gebruiksvriendelijk en werken bovendien op alle devices.

Gebruiksvriendelijk

De webwinkels die wij bouwen zijn altijd gebruiksvriendelijk. Niet alleen voor je bezoekers en klanten, maar ook voor jou als beheerder van de online shop.

Responsive

Wil je mensen met smartphones en tablets ook optimaal bedienen? Dan is dit zeker mogelijk, want onze online shops zijn altijd 100% responsive en dus geschikt voor alle devices.

Hosting & onderhoud

Wij nemen graag de webhosting en het periodieke onderhoud van jouw online shop uit handen. Zo staat je webwinkel altijd online, maar is de online shop ook altijd up-to-date.

Makkelijk te beheren

Even een nieuw product toevoegen of je webwinkel helemaal omgooien? Dit is zo geregeld, want onze online shops zijn gemakkelijk te beheren.

Wij werken met betrouwbare software en erkende keurmerken

Magento

Integratie webshops

Wij helpen je niet alleen een online shop op te zetten, maar doen er ook alles aan om deze webwinkel succesvol te maken.
Door meer traffic naar je webwinkel te genereren, haal je goede bedrijfsresultaten.

Online Betalen

Google Shopping

Vergelijk.nl

Klantenbeoordelingen

Beslist.nl

Marktplaats

ebay

Social Media

Ophalen en Bezorgen

Online betalen

Google Shopping

Vergelijk.nl

Klantenbeoordelingen

Beslist.nl

Marktplaats

Ebay

Social Media

Ophalen en Bezorgen

Webshop laten bouwen: breid je bedrijf online uit

Steeds meer mensen die een fysieke winkel hebben, kiezen ervoor een webwinkel te laten ontwikkelen voor hun bedrijf. Verkoop je bijvoorbeeld kinderkleding in een winkel in Amsterdam en wil je dat jouw kinderkleding ook online te koop is? Dan kun je een webshop laten bouwen om jouw aanbod ook online aan te bieden.

De voordelen van een webshop bij jouw bestaande winkel

Het is niet voor niets dat steeds meer ondernemers met een eigen winkel ervoor kiezen ook een webshop te laten ontwikkelen. Kies je voor een webwinkel naast jouw bestaande winkel, dan profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je hebt twee kanalen om jouw producten aan te bieden, wat betekent dat je jouw doelgroep op twee manieren kunt vinden en zij jou ook op twee manieren kunnen bereiken.
  • Een webwinkel fungeert niet alleen als online shop, maar ook als website. Dit betekent dat je jouw webwinkel ook kunt vertellen om meer over je bedrijf te vertellen.
  • Je kunt verschillende soorten doelgroepen aanspreken door een online en offline shop te beheren, namelijk mensen die liever in de winkel shoppen en mensen die niets liever doen dan online winkelen.

Heb je een webwinkel naast jouw bestaande winkel, dan kun je jouw omzetcijfers verbeteren voor de lange termijn. Niet alleen omdat je twee verkoopkanalen hebt voor je bedrijf, maar ook omdat je twee kanalen hebt om je doelgroep te bereiken.

Samen komen we tot een goed eindresultaat!

Wij zijn van mening dat een goed eindresultaat altijd bereikt wordt door de klant bij het ontwikkelingsproces te betrekken.
Door samen te werken, maken we een goede webwinkel voor jouw bedrijf.

Online Strategie

Creatie / Design

Ontwikkeling

Hosting / Onderhoud

Online Marketing

Nieuwsgierig geworden? Bekijk hier ons portfolio

Hieronder zie je een overzicht van webwinkels waar we trots op zijn.

Schippers Lifestyle Meubelen
fliesenxl

Een webshop laten bouwen door Mediafirst

Laat je een webwinkel ontwikkelen om naast jouw bestaande winkel te runnen, dan wil je natuurlijk wel dat deze online shop bij jouw winkel past. Wij zorgen er niet alleen voor dat jouw webwinkel gebruiksvriendelijk is, maar laten de online shop ook helemaal aansluiten bij de huisstijl van jouw winkel. Op deze manier heb je niet twee verschillende soorten winkels, maar heb je twee winkels die bij elkaar passen en elkaar versterken.

Meer weten? Neem dan contact met ons op, want wij helpen je graag door al jouw vragen over webshop laten bouwen te beantwoorden. Wil je kennis met ons maken? Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken voor een lekker kopje koffie.

Neem contact met ons op

3 + 5 = ?

Locatie