Breng jouw ideeën online tot leven

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van webdesigns, maar dit doen we zeker niet alleen.
Als klant ben je altijd onderdeel van het traject, zodat we samen tot het mooiste eindresultaat komen.

Breng jouw ideeën online tot leven

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van webdesigns, maar dit doen we zeker niet alleen. Als klant ben je altijd onderdeel van het traject, zodat we samen tot het mooiste eindresultaat komen.

Een webdesign dat jouw klanten centraal zet

1. Schetsen

De eerste stap van het ontwikkelen van een hoogwaardig webdesign, is het maken van een schets. Bij het maken van een schets wordt niet alleen bepaald welke onderdelen jouw website moet krijgen, maar ook waar deze onderdelen precies komen te staan. Alleen als jij helemaal tevreden bent met de uitgewerkte schets, gaan we door naar de volgende stap. Door jou als klant bij iedere stap van het ontwikkelingsproces te betrekken, bereiken we samen het mooiste eindresultaat.

2. Interactie ontwerp

Is de schets helemaal af, dan kunnen we aan de slag met het maken van het ontwerp voor jouw website. Dit ontwerp is gericht op de eindgebruiker, waarbij de bezoekers van jouw website uitgedaagd worden om actie te ondernemen. Op deze manier behaal je goede resultaten met jouw website, voor het hoogst mogelijke conversiepercentage. En wil je de schets toch nog wat aanpassen tijdens de tweede stap? Dan is dit uiteraard mogelijk, want wij zijn altijd flexibel en gaat bovendien voor de optimale klantvriendelijkheid.

3. Grafisch design

Als het ontwerp van de website helemaal af is, gaan we naar de laatste stap van het ontwikkelingsproces. Nu wordt het grafische ontwerp van de website gemaakt, met alle grafische onderdelen die hierbij horen. Van het lettertype op de website tot de afbeeldingen die op de website gebruikt worden: wij denken met je mee en werken alles uit. Uiteraard word je ook bij deze stap betrokken, zodat het webdesign aan het einde van de rit helemaal aan jouw eisen, wensen en verwachtingen voldoet.

4. Een website die bij jouw eindgebruiker past

Hieronder zie je een overzicht van werk waar we trots op zijn.

Schippers Lifestyle Meubelen
fliesenxl

Webdesign laten maken door Mediafirst

Wij vinden het belangrijk om webdesigns te ontwikkelen die onderscheidend zijn, zodat je website niet op de websites van je concurrenten lijkt. Ook doen we ons best om webdesigns te ontwikkelen die het verschil maken voor jouw bedrijf, zodat je jouw bedrijfsdoelen kunt halen met het ontwerp van je website. Verder zijn alle webdesigns die wij ontwerpen zoekmachine vriendelijk, innovatief, gebruiksvriendelijk en gericht op de eindgebruiker.

Ook zorgen onze webdesigns ervoor dat de bezoekers van je website actie ondernemen, bijvoorbeeld door een product te bestellen of contact op te nemen. Heb je al een huisstijl laten ontwikkelen voor je bedrijf? Dan zorgen wij ervoor dat jouw nieuwe webdesign bij deze huisstijl aansluit. Heb je nog geen huisstijl, dan denken wij samen met jou na over de indruk die je achter wil laten bij de bezoekers van jouw website. Op basis van de indruk die je achter wil laten en de identiteit van je bedrijf, ontwerpen we een webdesign dat bij jou past.

Benieuwd naar wat wij voor je kunnen betekenen?

Neem dan gerust contact met ons op om kennis te maken.

Neem contact met ons op

6 + 1 = ?

Locatie