Wil jij zo hoog mogelijk in de zoekresultaten van Google
komen met jouw website?
Dan ondersteunen wij je graag door de Search Engine Optimization
van jouw website uit handen te nemen.

Wil jij zo hoog mogelijk in de zoekresultaten van Google komen met jouw website?

Dan ondersteunen wij je graag door de Search Engine Optimization
van jouw website uit handen te nemen.

Drie manieren om de vindbaarheid website te verbeteren

De online vindbaarheid van je website geeft aan hoe goed jouw website te vinden is via het internet. Staat je website hoog in de zoekresultaten van Google, dan is de vindbaarheid van je website beter dan wanneer je op de vijfde pagina van Google staat. Hoe je de vindbaarheid van jouw website kunt verbeteren, lees je op deze pagina.

Vindbaarheid website verbeteren met SEO

SEO staat voor Search Engine Optimization, ook wel zoekmachineoptimalisatie genoemd. Investeer je in SEO, dan worden er enkele aanpassingen doorgevoerd in je website of webshop. Deze aanpassingen zorgen ervoor dat Google jouw website of webwinkel beter beoordeelt, waardoor je hoger in de zoekresultaten van Google komt. Staat jouw website op pagina 1 in Google en niet meer op pagina 3, dan is de vindbaarheid website automatisch beter en krijg je meer bezoekers op je website.

Vindbaarheid website verbeteren met SEA

SEA wordt ook wel Search Engine Advertising of zoekmachine adverteren genoemd. Velen weten dit niet, maar Google heeft ook betaalde advertenties tussen de zoekresultaten staan. Deze advertenties staan altijd bovenaan de zoekresultaten en zijn te herkennen aan het woordje ‘Adv’. Plaats je een advertentie in Google in het kader van SEA, dan sta je altijd bovenaan bij een specifieke zoekterm en dit verbetert de vindbaarheid website enorm.

De kosten die je moet betalen voor een advertentie in Google, zijn afhankelijk van de populariteit van een zoekwoord. Wordt er veel op een zoekwoord gekocht, dan zijn de advertenties van dit zoekwoord over het algemeen iets duurder.

Vindbaarheid website verbeteren met social media advertenties

Tot slot kun je de vindbaarheid van jouw website ook verbeteren door advertenties in social media te plaatsen. Wordt er op deze advertenties geklikt, dan wordt de internetgebruiker in kwestie meteen doorgestuurd naar je website. Zo is er een extra verwijzing naar jouw website, waardoor de vindbaarheid website verbetert en de bezoekersaantallen van je website hoger worden.

Mediafirst kan je helpen SEO in te zetten voor je website, maar kan ook advertenties in Google plaatsen of je ondersteunen in het plaatsen van social media advertenties. Samen kunnen we ons inzetten om de vindbaarheid van jouw website te verbeteren, zodat je bezoekersaantallen verhogen en je mogelijk meer omzet behaalt.

Een gratis website & SEO scan

Ben jij benieuwd hoe jouw website of webwinkel op dit moment scoort? Laat dan een gratis website & SEO scan door ons uitvoeren en je komt er meteen achter.

Beter online vindbaar worden?

Neem dan gerust contact met ons op en laat je adviseren over de mogelijkheden.

Neem contact met ons op

2 + 5 = ?

Locatie