Wij maken websites die op de eindgebruiker gericht zijn
voor een goed online resultaat.

  • Een website die gemakkelijk te beheren is
  • Een website die op alle devices werkt
  • Een website die volledig op de bezoekers inspeelt

Wij maken websites die op de eindgebruiker gericht zijn voor een goed online resultaat.

  • Een website die gemakkelijk te beheren is
  • Een website die op alle devices werkt
  • Een website die volledig op de bezoekers inspeelt

Online succes met jouw bedrijf? Wij helpen je graag

Onze websites zien er niet alleen goed uit, maar zitten ook goed in elkaar. Zo worden de websites volledig afgestemd op de bezoekers voor optimale conversie.

Gebruiksvriendelijk

De websites die wij bouwen zijn altijd gebruiksvriendelijk. Niet alleen voor de bezoekers van jouw website, maar ook zeker voor jou als beheerder.

Responsive

Onze websites worden niet alleen goed getoond op de computer en laptop, maar ook op de tablet en smartphone. Wij helpen je klanten op alle mogelijke devices te bedienen.

Hosting & onderhoud

Zet je website online op een veilige en stabiele omgeving en laat onze specialisten het onderhoud van jouw website regelen. Altijd online, altijd bereikbaar en altijd up-to-date.

Makkelijk te beheren

Een afbeelding aanpassen, een nieuwe tekst plaatsen of een pagina toevoegen? Bij ons heb je de touwtjes zelf in handen, want onze websites zijn altijd gemakkelijk te beheren.

Wordpress
Magento
Laravel
Yiiframework

Responsive website laten maken

Steeds meer mensen hebben een smartphone en/of een tablet in hun bezit. In plaats van achter de computer te kruipen om te internetten, doen de meeste mensen dit tegenwoordig gewoon op hun telefoon of tablet. Als ondernemer moet je hierop inspelen en wel door je website mobiel vriendelijk te maken.

Een responsive website: een website voor mobiele apparaten

Bij het ontwikkelen van een website, is responsive website laten maken de nieuwe richtlijn. Een responsive website is een website die optimaal inspeelt op de trend van mobiele bezoekers, simpelweg door zich steeds in grootte aan te passen.

Bezoek je een responsive website op de computer, dan wordt het formaat van de website aangepast op basis van het beeldscherm van de pc. Kom je op dezelfde website met je telefoon, dan wordt het scherm automatisch kleiner. Dit betekent dat je op ieder apparaat het juiste formaat website krijgt, voor optimale gebruiksvriendelijkheid.

Voorheen hadden bedrijven met een responsive website een stap voor op de concurrenten, maar tegenwoordig is dit wel anders. Waar een responsive website voorheen een pluspunt was, is het tegenwoordig een must geworden om een responsive website te hebben als online ondernemer. Met oog op het stijgende aantal mobiele bezoekers, moet iedere website namelijk zowel via de desktop als via mobiele apparaten goed bereikbaar zijn.

Samen komen we tot een beter product!

Een goed eindresultaat behalen we niet alleen, maar altijd samen met de klant. Door de klant direct in het ontwikkelingsproces te betrekken, komen we samen tot een beter en mooier product. Hoe we dat doen? Dat vertellen we hier…

Online Strategie

Creatie / Design

Ontwikkeling

Hosting / Onderhoud

Online Marketing

Nieuwsgierig geworden? Bekijk hier ons werk!

Hieronder zie je een overzicht van werk waar we trots op zijn.

Schippers Lifestyle Meubelen
fliesenxl

Responsive website laten maken door Mediafirst

Onze ontwikkelaars maken altijd websites die door alle apparaten ondersteund worden. Dit betekent dat onze websites niet alleen goed getoond worden op de computer of op de laptop, maar ook op de tablet en op de smartphone. Laat je een responsive website maken door onze ontwikkelaars, dan weet je zeker dat je al jouw klanten optimaal kunt bedienen.

Wij vinden het belangrijk om jou te betrekken in het proces van responsive website laten maken. Daarom werken we niet alleen, maar word jij als klant bij het hele proces betrokken. Dit betekent dat je niet alleen invloed hebt op het ontwerp van de website, maar ook kunt aangeven welke functies jouw website moet krijgen. Samen werken we naar een resultaat waar we allemaal tevreden over kunnen zijn.

Neem contact met ons op

1 + 1 = ?

Locatie