Wij maken websites die op de eindgebruiker gericht zijn
voor een goed online resultaat.

  • Een website die gemakkelijk te beheren is
  • Een website die op alle devices werkt
  • Een website die volledig op de bezoekers inspeelt

Wij maken websites die op de eindgebruiker gericht zijn voor een goed online resultaat.

  • Een website die gemakkelijk te beheren is
  • Een website die op alle devices werkt
  • Een website die volledig op de bezoekers inspeelt

Online succes met jouw bedrijf? Wij helpen je graag

Onze websites zien er niet alleen goed uit, maar zitten ook goed in elkaar. Zo worden de websites volledig afgestemd op de bezoekers voor optimale conversie.

Gebruiksvriendelijk

De websites die wij bouwen zijn altijd gebruiksvriendelijk. Niet alleen voor de bezoekers van jouw website, maar ook zeker voor jou als beheerder.

Responsive

Onze websites worden niet alleen goed getoond op de computer en laptop, maar ook op de tablet en smartphone. Wij helpen je klanten op alle mogelijke devices te bedienen.

Hosting & onderhoud

Zet je website online op een veilige en stabiele omgeving en laat onze specialisten het onderhoud van jouw website regelen. Altijd online, altijd bereikbaar en altijd up-to-date.

Makkelijk te beheren

Een afbeelding aanpassen, een nieuwe tekst plaatsen of een pagina toevoegen? Bij ons heb je de touwtjes zelf in handen, want onze websites zijn altijd gemakkelijk te beheren.

Wordpress
Magento
Laravel
Yiiframework

Het belang van een professionele website

Voor de opkomst van het internet, probeerden bedrijven klanten naar zich toe te trekken door reclame te maken, aantrekkelijke verpakkingen te ontwikkelen voor hun producten (en deze extra op te laten vallen in de winkel) en een vermelding in het telefoonboek te zetten. Wil je tegenwoordig zo veel mogelijk klanten naar jouw bedrijf trekken, dan heb je een professionele website nodig. Waarom een professionele website zo belangrijk is voor jouw bedrijf, lees je op deze pagina.

Een website is vaak het eerste contactpunt met jouw bedrijf

Had je vroeger een schilder nodig, dan zocht je in het telefoonboek naar een schilder in de buurt. Zoek je nu een schilder om jouw binnenschilderwerk bij te werken, dan zoek je via het internet naar een schilder die jou kan helpen. Via de zoekmachines kom je op de website van een schilder terecht: jouw eerste contactpunt met deze specifieke vakman. Ziet de website er niet professioneel uit, dan is de kans dat je meteen verder zoekt naar een andere schilder.

Een website moet overtuigen tot actie

De meeste mensen komen alleen in aanraking met jouw bedrijf door naar je website te surfen, bijvoorbeeld via zoekmachines als Google. Omdat je website het eerste en enige contactpunt is met jouw bedrijf, is het belangrijk dat je website overtuigt tot het ondernemen van actie. Zorg daarom niet alleen voor een professionele website met duidelijke informatie, maar zorg ook zeker voor aantrekkelijke content op je website die overtuigt om actie te ondernemen.

Samen komen we tot een beter product!

Een goed eindresultaat behalen we niet alleen, maar altijd samen met de klant. Door de klant direct in het ontwikkelingsproces te betrekken, komen we samen tot een beter en mooier product. Hoe we dat doen? Dat vertellen we hier…

Online Strategie

Creatie / Design

Ontwikkeling

Hosting / Onderhoud

Online Marketing

Nieuwsgierig geworden? Bekijk hier ons werk!

Hieronder zie je een overzicht van werk waar we trots op zijn.

Schippers Lifestyle Meubelen
fliesenxl

Een professionele website laten maken

Heb je nog geen website voor jouw bedrijf of ben je niet tevreden met de huidige website, dan kunnen wij je helpen een professionele website te ontwikkelen. Samen kijken we naar jouw eigen wensen en voorkeuren, maar ook naar de wensen en voorkeuren van je belangrijkste doelgroep.

Door deze wensen en voorkeuren te vertalen in een website, krijg je een professionele site die bezoekers echt overtuigt actie te ondernemen. Meer weten? Neem dan contact met ons op, want wij helpen je graag door al je vragen te beantwoorden. Wil je kennis maken met onze ontwikkelaars, dan is dit altijd mogelijk.

Neem contact met ons op

2 + 0 = ?

Locatie