Je eigen online shop beginnen die hoog scoort
en hoge conversiepercentages haalt?

  • Een webshop die op alle devices werkt
  • Een webshop die gebruiksvriendelijk en gemakkelijk te beheren is
  • Een webshop die hoge omzetten haalt

Je eigen online shop beginnen die hoog scoort en hoge conversiepercentages haalt?

  • Een webshop die op alle devices werkt
  • Een webshop die gebruiksvriendelijk en gemakkelijk te beheren is
  • Een webshop die hoge omzetten haalt

Webwinkels die goed in elkaar zitten, voor goede online resultaten

Wij weten precies aan welke eisen een goede webwinkel moet voldoen. Onze webshops zijn overzichtelijk, gebruiksvriendelijk en werken bovendien op alle devices.

Gebruiksvriendelijk

De webwinkels die wij bouwen zijn altijd gebruiksvriendelijk. Niet alleen voor je bezoekers en klanten, maar ook voor jou als beheerder van de online shop.

Responsive

Wil je mensen met smartphones en tablets ook optimaal bedienen? Dan is dit zeker mogelijk, want onze online shops zijn altijd 100% responsive en dus geschikt voor alle devices.

Hosting & onderhoud

Wij nemen graag de webhosting en het periodieke onderhoud van jouw online shop uit handen. Zo staat je webwinkel altijd online, maar is de online shop ook altijd up-to-date.

Makkelijk te beheren

Even een nieuw product toevoegen of je webwinkel helemaal omgooien? Dit is zo geregeld, want onze online shops zijn gemakkelijk te beheren.

Wij werken met betrouwbare software en erkende keurmerken

Magento

Integratie webshops

Wij helpen je niet alleen een online shop op te zetten, maar doen er ook alles aan om deze webwinkel succesvol te maken.
Door meer traffic naar je webwinkel te genereren, haal je goede bedrijfsresultaten.

Online Betalen

Google Shopping

Vergelijk.nl

Klantenbeoordelingen

Beslist.nl

Marktplaats

ebay

Social Media

Ophalen en Bezorgen

Online betalen

Google Shopping

Vergelijk.nl

Klantenbeoordelingen

Beslist.nl

Marktplaats

Ebay

Social Media

Ophalen en Bezorgen

Alles wat je moet weten over een Magento webshop

Een webwinkel heeft niet alleen een voorkant, maar moet ook een goede achterkant of backend hebben. De achterkant van jouw webwinkel kan ontwikkeld worden in verschillende soorten software, waar Magento er eentje van is. Meer weten over Magento? Lees dan alles over een Magento webshop op deze pagina.

Wat is Magento?

Magento is de naam van een softwarepakket dat je kunt gebruiken om jouw webwinkel te ontwikkelen, te laten draaien en te beheren. Met Magento heb je niet alleen controle over het design van jouw webwinkel, maar ook over de inhoud van jouw online shop (het aanbod) en de functies van de webwinkel. Het is gebruiksvriendelijke software, die wij gebruiken om jouw webwinkel helemaal op te bouwen en die jij vervolgens kunt gebruiken om je webwinkel te beheren en aan te passen.

Wat zijn de voordelen van Magento?

Wij gebruiken altijd Magento bij het ontwikkelen van webwinkels en dit is niet voor niets. Het gebruik van Magento brengt namelijk enkele voordelen met zich mee, waaronder het feit dat Magento webwinkels er altijd professioneel, mooi en overzichtelijk uit zien. Omdat je zelf kunt kiezen hoe jouw Magento webwinkel eruit moet komen te zien, heb je alle controle op het ontwerp van de webwinkel en de functies die jouw online shop heeft.

Een ander voordeel van het gebruik van Magento, is dat de software erg gemakkelijk in gebruik is. Ook als je nog nooit een webwinkel hebt gerund, heb je de software van Magento snel onder de knie. Na het opleveren van de Magento webshop kun je zelf aan de slag met het vullen van de webwinkel, het doorvoeren van aanpassingen en het beheren van de online shop. Dit is niet moeilijk, maar wordt door Magento zo gemakkelijk mogelijk gemaakt.

Samen komen we tot een goed eindresultaat!

Wij zijn van mening dat een goed eindresultaat altijd bereikt wordt door de klant bij het ontwikkelingsproces te betrekken.
Door samen te werken, maken we een goede webwinkel voor jouw bedrijf.

Online Strategie

Creatie / Design

Ontwikkeling

Hosting / Onderhoud

Online Marketing

Nieuwsgierig geworden? Bekijk hier ons portfolio

Hieronder zie je een overzicht van webwinkels waar we trots op zijn.

Schippers Lifestyle Meubelen
fliesenxl

Een Magento webshop laten ontwikkelen

Onze ontwikkelaars zijn al jaren gespecialiseerd in het ontwerpen en opzetten van Magento webwinkels. Wil jij je eigen webwinkel beginnen? Neem dan contact met ons op en wij gaan aan de slag om jouw Magento webshop op te zetten. Kennis maken met onze ontwerpers kan altijd: neem contact met ons op en maak een afspraak om onze ontwerpers te ontmoeten.

Neem contact met ons op

1 + 1 = ?

Locatie