Wil jij zo hoog mogelijk in de zoekresultaten van Google
komen met jouw website?
Dan ondersteunen wij je graag door de Search Engine Optimization
van jouw website uit handen te nemen.

Wil jij zo hoog mogelijk in de zoekresultaten van Google komen met jouw website?

Dan ondersteunen wij je graag door de Search Engine Optimization
van jouw website uit handen te nemen.

Linkbuilding: een korte introductie

Er zijn verschillende manieren om een website of webwinkel hoger in de zoekresultaten van Google te krijgen. Eén van de methoden die wij in kunnen zetten om de vindbaarheid van je website of webwinkel te verbeteren, is linkbuilding. Wat dit precies inhoudt, lees je op deze pagina.

Hoger in de zoekresultaten van Google met linkbuilding

Linkbuilding betreft het verzamelen van relevante links naar jouw website of webwinkel. Er worden websites gezocht die bij jouw website passen, deze sites worden benaderd om een link te plaatsen naar jouw website of webwinkel en na het plaatsen van deze links komt jouw website of webwinkel uiteindelijk hoger in de zoekresultaten van Google.

De zoekmachine kent namelijk veel waarde toe aan websites en webwinkels waar veel naar gelinkt wordt, waardoor jouw site beter geïndexeerd wordt en hoger in de zoekresultaten verschijnt.

Bij linkbuilding is het uiterst belangrijk dat er alleen relevante links naar jouw website worden geplaatst. Dit betekent dat je niet zomaar op iedere website gaat linken naar jouw site of online shop, maar dit alleen bij interessante linkpartners doet. Ben je niet selectief in het verzamelen van links, dan kan Google je hier juist voor straffen. Dit maakt het belangrijk om een linkbuilding specialist in te schakelen bij het verzamelen van links, zodat je de juiste links naar jouw website krijgt.

Linkbuilding voor jouw site of shop door Mediafirst

Wij helpen je graag relevante links te zoeken naar jouw website of webwinkel, zodat Google jouw site of shop beter indexeert. Dit doen we niet alleen, maar altijd in nauwe samenwerking met jou als klant. Zo heb je altijd de controle over het marketingproces en weet je zeker dat je achter de geplaatste links staat. Jij geeft aan wat je wil bereiken met jouw website en wij zetten onze kennis, ervaring en vaardigheden in om jouw website of webwinkel hoger in de zoekresultaten van Google te krijgen door middel van linkbuilding.

Meer weten over linkbuilding? Neem dan contact met ons op, want wij helpen je graag door jouw vragen te beantwoorden. Wil je ons graag een keer ontmoeten, zodat je weet wie er met jouw linkbuilding aan de slag gaat? Neem dan contact met ons op en plan een afspraak in.

Een gratis Linkbuilding scan

Ben jij benieuwd hoe jouw website of webwinkel op dit moment scoort? Laat dan een gratis Linkbuilding scan door ons uitvoeren en je komt er meteen achter.

Geïnteresseerd in Linkbuilding?

Neem dan gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Neem contact met ons op

3 + 2 = ?

Locatie